אודות

אודות


שמי עינת ארז – מאמנת אישית ועסקית מנחת מעגלי שיח, שפית ומקיימת בביתי סדנאות בישול ותוכן לצוותים בחברות ובאירגונים ולפרטיים.

האני מאמין שלי הוא עשיה ויצירה מתוך תשוקה ואהבה ומתוך הבנה שהסרט הזה שנקרא "החיים", כבר התחיל ולכן כדאי שננצל כל רגע ממנו להנות לעשות טוב לעצמנו ולסובבנו.

כל יום. ובמיוחד היום!

אני מאמינה בשילובים ושיתופי פעולה בין אנשים מצויינים ומקצוענים בתחומם. 

שילוב הכוחות מביא לתוצאה, איכותית, מעניינת וייחודית וזה בדיוק הקסם שקורה אצלי בסדנאות.

קצת עלי

מאז ילדותי נמשכתי לסודות האוכל והאירוח. 

אני זוכרת את עצמי כילדה עומדת במטבח ומתנסה בבישולים.

את דרכי המקצועית בתחום הקולינריה התחלתי בשנת 1998, בחברת קייטרינג "טנדו" שהיה בבעלותי ופעל בהצלחה במשך 12 שנה. 

הפקנו אירועי איכות בגני האירועים המובילים בארץ, אירועי שטח, חתונות, אירועים פרטיים VIP ואירועים עיסקיים בחברות וארגונים .

במהלך שנים אלו ילדתי את שלושת ילדי ועם השתנות פני ענף האירועים בארץ, הירידה ברווחיות והעומס העצום שהיה מנת חלקי, החלטתי לסגור את החברה ולפנות לתחום שונה לגמרי. 

כך, מצאתי את עצמי משנת 2010 ובמשך כמעט 9 שנים משמשת סמנכלי"ת שיווק בחברת יזמות ובניה, תחום שהיה לי אז חדש ומרתק ואפשר לי להתפתח ולהרחיב אופקים, נסיון וידע. 

בשנים אלו התרחקתי באופן רשמי מעולם הקולינריה, אבל החידק המשיך לקנן בי... 

ידעתי גם שאני רוצה לחזור ולהיות עצמאית ולעשות משהו אחר. 

משהו שישלב את הדברים שמעניינים אותי ושאני באמת אוהבת.

בשנת 2018 , תוך כדי העבודה בחברה, פניתי ללימודי אימון אישי במכללת וינגייט. לא ידעתי אז בדיוק מה זה אומר, אבל מיד עם תחילת הלימודים – נשבתי בקסם המקצוע והבנתי שאני במקום הנכון. מספר חודשים לתוך הלימודים כבר ידעתי מה אני רוצה לעשות כשאהיה גדולה. התפטרתי מתפקיד הסמנכלי"ת וחזרתי להיות עצמאית.

מאז סיום לימודי אני עוסקת באימון ויודעת שבחרתי נכון וזה בדיוק הייעוד המקצועי שלי.

ואיך אני יודעת? כי כשאני עובדת אני כל כך נהנית ונתרמת, שאני בכלל לא מרגישה בעבודה. 

יש לי זכות גדולה לפגוש אנשים בצמתים מרכזיים בחייהם ולסייע להם למצוא את הדרך המדויקת להם. 

במשך זמן רב חיפשתי כיצד לשלב את שתי אהבותי: אוכל ואימון, אימון ואוכל.

לשמחתי הצלחתי ליצור קונספט נפלא של סדנאות שנבנו בדיוק על בסיס שתי אהבות אלו ומשלבות באופן מושלם את הבישול, האירוח והתוכן האימוני ובכך מאפשרות לי לעסוק בעבודת חיי.

על הסדנאות


בביתי הקסום, בשקט הפסטורלי שבקיבוץ דליה אני מקיימת סדנאות אוכל בשילוב תכנים אימוניים. 

הסדנאות מתקיימות בקבוצות קטנות ואינטימיות (עד 25 איש), עם יחס אישי וירידה לפרטי הפרטים.

כל סדנא נבנת בהתאם ללקוח כדי לייצר את התמהיל הנכון לקהל היעד ולסוג האירוע או הפעילות שהוא מבקש.

משתתפי הסדנא מעבירים ביחד כמה שעות חוויתיות של בילוי ושיח, ליבון סוגיות חשובות של הפרק, ציון אירועים חשובים, גיבוש, בישול משותף וארוחות מפנקות.

ניתן ומומלץ לשלב גם תוכן נוסף המועבר ע"י אנשי תוכן חיצוניים: הרצאות, הופעות וסדנאות . 

פרטים על כך ניתן לקבל אצלי ובלשונית התכנים המוצעים.

לפרטים ויצירת קשר
Share by: